22-07-2024

Punëtorët e administratës së gjykatave dhe prokurorive nga sot në grevë

Të gjithë punëtorët e administratës së gjykatave dhe prokurorive të Republikës së Kosovës, nga sot do të hyjnë në grevë të përgjithshme.

Kërkesat e grevisteve janë rritja e pagave për 100 % , për rreth 2 mijë punëtoret e administratës dhe rregullimi i statusit të tyre.

Asnjë koment

Comments are closed.