15-06-2024

Rahovec: Fushatë vetëdijësuese e fëmijëve për rriqrat

Komuna e Rahovecit, përkatësisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, ka nisur realizimin e planit të veprimit për edukimin dhe vetëdijesimin kundër etheve hemorragjikë-krime kongo (Picikimi i Riqnave).

 

Në kuadër të këtij plani janë paraparë të mbahen ligjërata nëpër shkolla të kësaj komune. Projekti që ka nisur një ditë më parë,  do të realizohet deri me 18 maj.

Asnjë koment

Comments are closed.