14-04-2024

Rregullohen trotuaret në një rrugë në “Bajram Curr” dhe “Kurillë”

Këto ditë po bëhet ndërtimi i trotuari në rrugën, që kalon skaj KFOR-it turk, tek lagjja “Bajram Curri”.

Në njoftimin e komunës, thuhet se qytetarët tanimë do të jenë më të sigurt në këtë rrugë, duke ecur në hapësirën dedikuar për ta.

Po ashtu njoftohet se edhe në rrugën “Agim Shala” në lagjen Kurillë janë drejt përfundimit. Kjo rrugë është shtruar me kupëza dhe është riparuar në tërësi së bashku me trotuaret në të dyja anët.

Asnjë koment

Comments are closed.