19-04-2024

Sot dëgjimi publik rreth Kornizës afatmesme buxhetore trivjeçare të Prizrenit

Komuna e Prizrenit, sot organizon dëgjim publik me qytetarë, për të diskutuar rreth Kornizës afatmesme buxhetore për vitet 2020-2022, transmeton “Gazeta e Prizrenit”.

Në këtë mënyrë priten propozimet dhe kërkesat e qytetarëve lidhur me projektet dhe shërbimet komunale.

Ky dëgjim do të mbahet në sallën e Kuvendit Komunal në “Shtëpinë e Bardhë”, duke filluar nga ora 10:00. /GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.