23-04-2024

Sot në Prizren

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

10:00
Dega e PDK-së dhe Rinia Demokratike e Kosovës në Prizren bëjnë pastrimin e hapësirave dhe shesheve gjelbëruese, si dhe mbjellja e disa fidanëve në lagjen Ortakoll. (Tek Shkolla ”Abdyl Frashëri” Ortakoll në Prizren). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.