23-10-2019

Sot në Prizren

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 11:00
Me rastin e Ditës së Zjarrfikësve mbahet defile me automjete zjarrfikëse nga objekti i Shërbimit Zjarrfikës në unazën e qytetit.

Ora 11:00
Drejtoria e Administratës në Prizren, në bashkëpunim me OJQ Nevo Koncepti organizon tryezë diskutimi me temën: Trajtimi i Fëmijëve në Raste të Dhunës dhe Abuzimit.

Ora 18:00
Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në Ekspozitën e Artizanaleve të ndryshme që organizohen në Prizren, nga organizata e grave “Orkide”. (Qendra Kulturore “Yunus Emre). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.