19-04-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:00
Në qendrat e përcaktuara shkollore, mbahet faza e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prizrenit.

Ora 15:00
Nënshkruhet marrëveshja trepalëshe e bashkëpunimit në mes të Komunës së Prizrenit, Komunës Metropolitane të Parisit dhe Aleancës Franceze të Prishtinës. (Selia e Kuvendit Komunal në “Shtëpinë e Bardhë”). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.