13-07-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora  10:00
Mbahet dëgjimi publik nga Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit ekonomik me përfaqësuesit e OJQ-ve, fermerët, bujqit, bletarët, etj. Lokacioni: Shtëpia e Bardhë-Salla e Kuvendit Komunal.

Ora:10:30
Mbahet ceremonia e inaugurimit të projektit të furnizimit me ujë në fshatin Lubizhdë të Hasit të Prizrenit. Lokacioni: Qendra e fshatit ku ndodhen dy krojet!

Asnjë koment

Comments are closed.