03-08-2021

Stuhi në Shëngjin, shkaktohen dëme

Në Shëngjin moti i keq me stuhi i një nate më parë ka sjellë probleme, ndërsa sende të ndryshme kanë rënë mbi automjete dhe biznese, duke shkaktuar dëme.

Si pasojë e dëmeve të shkaktuara nga moti, shumë zona janë pa energji elektrike.

Asnjë koment

Comments are closed.