22-07-2024

Tetë mjekë dhe dy profesorë s’e kanë deklaruar fare pasurinë, ja lista

Më 12 mars ka qenë afati i fundit kur mjekët dhe profesorët është dashur të bëjnë deklarimin e pasurisë në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit.

Sipas listës janë tetë mjekë , profesor që nuk e kanë deklaruar pasurinë në APK.

Më lartë është lista e atyre që nuk e kanë deklaruar pasurinë.

Ndryshe  Yll Buleshkaj Drejtor i  Agjencisë për Parandalimin e Korrupsioni, ka thënë për “IndeksOnline” se pas përfundimit të afatit për deklarimin  për herë të parë të  pasurisë për mjekët e institucioneve sekondare dhe terciare si dhe për profesorët e universiteteve publike, po përfundon edhe afati i deklarimit të rregullt të pasurisë për më shumë se 8000 zyrtarë publik./Indeksonline/

Asnjë koment

Comments are closed.