Thahet liqeni i Vërmicës, shndërrohet në livadh (Foto)

Këtë verë ka pasur rënie të nivelit të ujit në liqenin e Vërmicës. Përshkak të mungesës së ujit, liqeni është shndërruar pothuajse në një vijë ujë. Në shtratin e tij tash po kullotin bagëtia.

Shikoni disa foto të bëra tash dhe në vitin 2019, kur ishte i mbushr me ujë.