04-10-2023

Totaj priti drejtuesit e Kryqit të Kuq të Kosovës

Kryetari Shaqir Totaj priti sot, Kryetaren e Kryqit të Kuq të Kosovës, Feride Hyseni, Sekretarin e Përgjithshëm, Agron Humolli, shefin e misionit të KNKK-së në Prishtinë, Agim Gashi dhe koordinatoren e bashkëpunimit në KNKK, Fikrie Bexheti.

Me këtë rast, u diskutua për aktivitetet që i zhvillon kjo organizatë humanitare dhe shqyrtuan mundësitë e bashkëpunimit në të ardhmen.

Totaj ri potencoi se Komuna e Prizrenit do t’u qëndrojë afër njerëzve dhe organizatave të vullnetit të mirë në çdo kohë, duke i dhënë mbështetje veprimtarisë humanitare në Komunën tonë.

Lexo edhe;

Prizren: Ngritët aktakuzë ndaj ish-anëtarëve të komisionit pas dyshimeve për dallavere në DKA, zhdukën dosjen e kandidatit që i plotësoi kriteret

Asnjë koment

Comments are closed.