19-09-2020

Tuneli i Llogarasë, fiton konsorciumi IC Consulenten (Video)

Kështu do të duket pas ndërtimit, projekti i tunelit të Llogarasë. Ky është projekti që fitoi garën, i krijuar nga një kompani austriake, një sllovene dhe një shqiptare, transmeton tv Klan

Lexo edhe:

Ndër dështimet e shumta, Komuna e Prizrenit edhe me mungesë transparence (Dokument)

Asnjë koment

Comments are closed.