25-11-2020

Vjosa Osmani me makijazhin e vjetër dhe ngarendja e saj për post…

Shkruan: Petrit DIBRANI / Prizren
Nuk është hera e parë, që ju ngarendni për poste dhe ç’doher, vetëm duke kritikuar dhe asnjëher asgjë duke punuar apo vepruar.
Makijazhi i vjetër, por sjelljet aspak unifikuese dhe asgjë e re nga ju, vetëm marketing për vota dhe ngarendje për post!
Jemi mësuar t’ju shohim, duke ngarendur për poste. Të gjithë qytetarët e dinë se si jeni ngritur në politik, fillimisht duke kritikuar Thaqin dhe PDK-ës dhe pastaj për tu kandiduar nga LDK-ës për postin e Kryeministrit keni kritikuar Kurtin dhe kështu po vazhdoni, me makijazhin e vjetër në fytyrë dhe me sjellje krejtësisht dhe tërsisht të njejta po tentoni tani edhe me këtë gjendje si është Kosova, vota të fitoni.
E turpshme dhe aspak e dinjitetshëme, paraqitja e juaj në mënyrë ceremoniale, pranë varreve të familjes sonë Mitike Jashari dhe para varrit të Presidentit Historik Ibrahim Rugova, kur Republika po dridhet politikisht, nga këmbët deri te koka, nga aktakuzat e ngritura nga Dhomat e Specializuara të Gjykatës Speciale, ndaj Presidentit Hashim dhe luftëtarëve të Lirisë…..!
Kot e keni, ju Presidente nuk jeni.

P.
S.

Shkrimet e opinioneve janë shprehje e mendimit të lirë, dhe jo domosdoshmërisht përfaqësojnë edhe qëndrimin e portalit “GazetaePrizrenit.net”.

Asnjë koment

Comments are closed.