22-07-2024

Xhamia që u siguron fjetjen familjarëve të pacientëve të shtrirë në QKUK në Prishtinë

Xhamia “Bedri Kamberi” afër Eulexit në Prishtinë duhet të mirret si shembull.

Imami Labinot Maliqi tregon aktivitetet e shumta që ofron kjo xhami, përfshirë dhe kurse të gjuhës angleze dhe të programimit.

Xhamia u siguron fjetje familjarëve të pacientëve të shtrirë në QKUK. Pacientët mund të pastrohen në banjon e xhamisë.

Më poshtë, Indeksonline ju sjell intervistën:

Asnjë koment

Comments are closed.