16-04-2024

Zgjedhet sportistja e vitit 2023

Komiteti Olimpik i Kosovës po mban sot ceremoninë e Laureatëve të Vitit 2023.

Disa çmime tashmë u ndanë deri më tani.

E çmimi i sportistes të vitit shkoi për Distria Krasniqi.

Krasniqi korri suksese tjera të mëdha gjatë vitit 2023 dhe me meritë e fitoi këtë çmim./GE

Asnjë koment

Comments are closed.