14-07-2024

Zgjerohet hyrja në pikën kufitare të Vërmicës

Sot bëhet përurimi i zgjerimit dhe rehabilitimit, të hyrjes në pikën kufitare Kosovë – Shqipëri në Vërmicë afër Prizrenit.

Në ceremoni do të marrë pjesë edhe ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj.

Hapja e saj do të bëhet në ora 10:30.

Asnjë koment

Comments are closed.