18-06-2024

Aksion i madh i Policisë së Kosovës në tërë vendin

Policia e Kosovës në bashkëpunim me njësinë kundër krimit të organizuar ka zhvilluar orëve të natës aksion masiv në tërë vendin.

Burime të Indeksonline bëjnë të ditur se qëllimi i aksionit ka qenë konfiskimi i armëve ilegale dhe si i tillë po vazhdon edhe në orët e para të mëngjesit.

 

Merret vesh se janë kontrolluar më shumë se 40 lokacione në qytete të ndryshme të Kosovës.

 

Operacioni ka qenë vazhdimësi e aksioneve në luftimin e dukurive negative në vend duke bërë Policinë e Kosovës si institucionin më të besueshëm.

 

Asnjë koment

Comments are closed.