19-04-2024

Babai në Suharekë e raporton të zhdukur vajzën e tij 13 vjeçare

Një prind në Gelancë të Suharekës ka raportuar se vajza e tij e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për  vendndodhjen e saj.

“PERSON I ZHDUKUR- Gelancë, Suharekë / 16.03.2024-15:10.   Ankuesi m/k ka raportuar se vajza e tij e mitur (13 vjeç) viktima femer/k, është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar.”

Asnjë koment

Comments are closed.