15-06-2024

Çfarë pritet të ndodhë sot në rajonin e Prizrenit?

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 11:45
Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj merr pjesë në hapjen zyrtare të festës së rrushit “Hardh Fest” që organizohet në  mjediset e “Stone Castle” në Rahovec.

Ora 15:00.
Në selinë e Kuvendit Komunal  (‘Shtëpia e Bardhë’) drejtori për Ekonomi dhe Financa i Komunës së Prizrenit, Ertan Simitçiu mban konferencë për shtyp rreth organizimit të dëgjimeve publike me qytetarë, me qëllim që përcaktohen prioritetet për hartimin e buxhetit. GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.