22-07-2024

Cilat janë shenjat e horoskopit që shpenzojnë më shumë para?

Sipas ekspertes së horoskopit Susan Taylor, shenzuesit më të mëdhenj të horoskopit janë Dashi, Gaforrja, Luani, Peshorja dhe Akrepi. Nëse ju ose partneri juaj jeni të këtyre shenjave, më së miri për ju është që të shmangni daljet në qedrat tregtare.

  1. Dashi është një shpenzues impulsiv

Ju pëlqen të shijojnë jetën në maksimum dhe motoja e tyre është që paratë bëhen për tu shpenzuar dhe madje i thojnë vetes që duke shpenzuar i ndihmojnë edhe ekonomisë. Dashët janë shumë impulsiv dhe shpesh blejnë gjëra që i tërheqin vëmendjen në atë moment edhe pse më vonë nuk do donin që t’i kishin blerë.

  1. Gaforrja duhet të shmangë qendrën tregtare me çdo kusht

Gaforret janë të njohur për personalitetet e tyre si fëmijë dhe janë të aftë të dallojnë gjërat e bukura që në largësi, pa marrë parasysh çmimet e tyre. Gaforret sillen sikur nuk është faji i tyre, por përgjegjës për paratë e tyre është kush i shpenzon.

  1. Luani ka një mani me rrobat

Luanët duhet të tregojnë atë që kanë, duhet të jenë më në modë dhe të veshur mirë midis miqve të tyre. Luanet i duan gjërat me shkëlqim dhe e kanë të vështirë të thonë jo dhe të mos blejnë diçka e bukur që i bie në sy. Ata vazhdimisht kanë ndjenjën e nevojës që të bien në sy dhe të vërehen nga të tjerët.

  1. Peshorja jeton përtej mundësive të tyre

Peshoret do të donin të jenë të pasura dhe të blejnë vetë gjithçka në listat e tyre aktuale të dëshirave. Ato kanë në sy produktet luksoze, rrobat dhe bizhuteritë. Pa marrë parasysh çmimin, Peshoret nuk do të hezitojnë të blejnë diçka që i pëlqen edhe nëse llogaria bankare ose kuleta e tyre është afër zeros.

  1. Akrepi është një shpenzues rebel

Llogaria e akrepëve është mësuar që shpesh të shoh numrin zero. Akrepët janë ndërmarrës të rrezikut dhe nuk do të hezitojnë që në asnjë moment të rrezikojnë edhe paratë e tyre të fundit për një projekt që kanë në mendje.

Sipas ekspertes së horoskopit Susan Taylor, shenzuesit më të mëdhenj të horoskopit janë Dashi, Gaforrja, Luani, Peshorja dhe Akrepi. Nëse ju ose partneri juaj jeni të këtyre shenjave, më së miri për ju është që të shmangni daljet në qedrat tregtare.

  1. Dashi është një shpenzues impulsiv

Ju pëlqen të shijojnë jetën në maksimum dhe motoja e tyre është që paratë bëhen për tu shpenzuar dhe madje i thojnë vetes që duke shpenzuar i ndihmojnë edhe ekonomisë. Dashët janë shumë impulsiv dhe shpesh blejnë gjëra që i tërheqin vëmendjen në atë moment edhe pse më vonë nuk do donin që t’i kishin blerë.

  1. Gaforrja duhet të shmangë qendrën tregtare me çdo kusht

Gaforret janë të njohur për personalitetet e tyre si fëmijë dhe janë të aftë të dallojnë gjërat e bukura që në largësi, pa marrë parasysh çmimet e tyre. Gaforret sillen sikur nuk është faji i tyre, por përgjegjës për paratë e tyre është kush i shpenzon.

  1. Luani ka një mani me rrobat

Luanët duhet të tregojnë atë që kanë, duhet të jenë më në modë dhe të veshur mirë midis miqve të tyre. Luanet i duan gjërat me shkëlqim dhe e kanë të vështirë të thonë jo dhe të mos blejnë diçka e bukur që i bie në sy. Ata vazhdimisht kanë ndjenjën e nevojës që të bien në sy dhe të vërehen nga të tjerët.

  1. Peshorja jeton përtej mundësive të tyre

Peshoret do të donin të jenë të pasura dhe të blejnë vetë gjithçka në listat e tyre aktuale të dëshirave. Ato kanë në sy produktet luksoze, rrobat dhe bizhuteritë. Pa marrë parasysh çmimin, Peshoret nuk do të hezitojnë të blejnë diçka që i pëlqen edhe nëse llogaria bankare ose kuleta e tyre është afër zeros.

  1. Akrepi është një shpenzues rebel

Llogaria e akrepëve është mësuar që shpesh të shoh numrin zero. Akrepët janë ndërmarrës të rrezikut dhe nuk do të hezitojnë që në asnjë moment të rrezikojnë edhe paratë e tyre të fundit për një projekt që kanë në mendje./IS

Asnjë koment

Comments are closed.