03-10-2022

​Çmimet për produktet e naftës për 48 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka publikuar çmimin maksimal të lejuar të derivateve për 48 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar për naftë do të 1.69 euro.

Benzina 1.35, ndërkaq për gaz do të jetë 0.76.

Lexo edhe:

Hetime ndaj testit për sekretarë shkollash të Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.