04-12-2023

Duda Balje denoncon për ngacmim komandantin e stacionit policor në Graçanicë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, ka denoncuar komandantin e stacionit policor të Graçanicës Bratislav Trajkoviq, për ngacmim ndaj një policje boshnjake Milhata Qela.

Siç ka shkruar Balje, Qela ka qenë në një gjendje dukshëm shumë të keqe dhe e gjithë kjo si rezultat i ngacmimit psikologjik nga komandanti i stacionit policor të Graçanicës z. Bratislav Trajkoviq.

“Ka qenë një police e quajtur Milhata Qela, boshnjake, e cila ka 19 vjet që punon në shërbim. I shqetësuar, duke qarë, i frikësuar, me një gjendje dukshëm shumë të keqe dhe e gjithë kjo si rezultat i ngacmimit psikologjik nga komandanti i stacionit policor të Graçanicës z. Bratislav Trajkoviq. Edhe pas raportimit në IPK me inspektoren S.D., asgjë nuk ka ndryshuar sepse ajo as nuk ka marrë përgjigje”, ka shkruar Balje.

Tutje ajo ka kërkuar nga institucionet kompetente, policia dhe IPK-ja, si dhe ministria që ta hetojnë këtë rast.

Asnjë koment

Comments are closed.