15-07-2024

Fondacioni Golden Eagle ndan 5,000 euro për shërimin e 18 vjeçarit nga Prizreni

18 vjeçari nga Prizreni, Argjend Jonuzaj, është diagnostifikuar me sëmundjen e rëndë të Leuçemisë.

Të njëjtit i duhet trajtim urgjent jashtë vendit  për transplant të palcës kurrizore.

Fondacioni “Golden Eagle” ka ndarë 5.000 euro për trajtimin e tij dhe ka bërë ftesë gjithë shqiptarëve t’i dalin në ndihmë.

Për trajtimin e Jonuzajt duhen 159,ooo, oo euro nga e cila, Ministria e Shëndetësisë, ka ndarë shumën prej 73, ooo, oo euro ndërsa i nevojiten edhe 86,000, oo mijë euro për të vazhduar trajtimin.

Më poshtë keni të dhënat e plota se si mund ta ndihmoni 18 vjeçarin Jonuzaj.

Prindi (babai): Berat Jonuzaj
Kontakti: 049 575 799
Transfere brenda Kosovës:
Banka TEB
20-28-0001445241-46
Transfere jashtë Kosovës: XK05 20-28-0001445241-46
SWIFT: TEBKXKPR028

Marketing

Asnjë koment

Comments are closed.