03-07-2020

Foto historike: Prizren, 1976

Fëmijë në një rrugë të Prizrenit dhe vetura e asaj kohe. Prizren, shtator 1976.

Fotografia: Ann Christine Eek / GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.