08-06-2023

Hajduti me ‘zemër të madhe’! Ia vjedh makinën, por ia ‘dhuron’ biçikletën (VIDEO)

Meksikë-  Një hajdut me ‘zemër të madhe’ mund të quhet ai në Meksikë.

Një vjedhje e pazakontë ka ndodhur në zonën e Agua Caliente  në Meksikë, pasi një hajdut me biçikletë i është vënë pas një gruaje me makinë, deri në derën e shtëpisë.

Sapo gruaja ka ndaluar makinën dhe ka zbritur nga mjeti për të hapur derën e garazhit, ky i fundit ka lënë biçikletën dhe i ka hipur makinës dhe është “arratisur”.

Një vjedhje e hidhur për gruan pasi humbi një makinë që kushton mijëra dollarë, por si ngushëllim mund të mbajë biçikletën e hajdutit.

Asnjë koment

Comments are closed.