24-07-2021

Ja çfarë bie nga qielli në Gjermani (Video)

Moti i pazakontë ka kapluar Gjermaninë.

Breshëri i një diametri aspak të zakontë ka frikësuar banorët e Munich ditën e djeshme

Breshëri i madh ka përfshirë në mënyrë të veçantë zonën e Mynihut ku intensiteti dhe madhësia e breshrit ka qenë pothuajse sa një kajsi.

Si pasojë shumë persona janë plagosur dhe shumë makina, çati shtëpish janë dëmtuar rëndë.

Ndërsa në Berlin janë ndarë në rrjetet sociale video që tregojnë rrufe të mëdha në qiell.

WEATHER/ METEO WORLD@StormchaserUKEU

Severe with large in Munich, Germany a few minutes ago this evening 10th June! Video via Mcgorchakov IG

Asnjë koment

Comments are closed.