20-04-2024

Jezuitët e kanë derën hapur për kthim në “Lyola” të Prizrenit

Për këtë arsye ka shtuar se Këshilli i Prindërve të shkollës fillore “Loyola” nuk ka të drejtë që të paraqesë këso kushtesh. Në të njëjtën kohë ka paralajmëruar emërimin e një drejtori gjerman për “Loyolan”, i cili nga shtatori parashihet që ta marrë detyrën, shkruan sot Koha Ditore.

Kryetari i Bordit dhe drejtor i përkohshëm i ALG-së, Fadil Hamzaj, përmes një përgjigjeje me shkrim ka bërë të ditur se largimi i jezuitëve nga shoqëria bartëse e ALG-së ka qenë e papritur dhe se nga ta paraprakisht ishte kërkuar që të sillnin një alternativë për ish-drejtorin./Koha Ditore/

Asnjë koment

Comments are closed.