28-09-2021

Kolona të gjata në kufi në Vërmicë

Moti pranveror dhe rruga e mirë e njëkohësisht që është dhe e shkurtër po ndikon që shumë qytetarë nga Kosova marrin rrugën për në bregdetin shqiptar gjatë fundjavës. Duket se kjo e shtunë  ka një fluks më të madh të veturave si rezultat e festes së 1 majit dhe ditëve të pushimit ka ndikuar që shumë t’ia mësyjnë Shqipërisë.

Gjatë mëngjesit të sotëm, shihet një fluks i madh veturash në drejtim të jugut të kufirit.
TV Prizreni, ka arritur të sigurojë pamje momentale nga pika kufitare në Vërmicë.

Asnjë koment

Comments are closed.