24-07-2021

Kryetar i KF ”Liria” Ilijaz Ilijazi jep sqarime shtesë për gjendjen në klub dhe borxhet

Kryetari i ”Lirisë” Ilijaz Ilijazi pas mbledhjes së sotme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Prizrenit, në një deklarim për media, ka treguar për gjendjen në klub. Kronikë e huazuar nga Tv Besa:

 

Asnjë koment

Comments are closed.