19-06-2024

Listae kryesisë së degës së PDK-së në Prizren

PDK ka shpallur listën përfundimtare të të zgjedhurve në strukturën udhëheqëse të degës në Prizren.

Nr. Emri dhe mbiemri Pozita
1. Shaqir Totaj Kryetar
2. Kujtim Gashi Nënkryetar
3. Sylejman Nishori Nënkryetar
4. Laura Guguli Nënkryetare
5. Visar Islamaj Sekretar i përgjithshëm
6. Samir Hoxha Sekretar organizativ
7. Çelë Lamaj Sekretar elektoral
8. Nehat Elshani Sekretar për vlera të luftës
9. Fahrije Bytyqi Sekretare për barazi gjinore
10. Evren Fusha Sekretar për media dhe rrjete sociale
11. Getoar Besimi Zëdhënës i degës
12. Adelina Beqiri-Minci Zëdhënëse e degës
13. Adrit Krasniqi Kryetar i RDK-së
14. Islam Ukaj Anëtarë i kryesisë
15. Luljeta Veselaj-Gutaj Anëtare e kryesisë
16. Afrim Avdaj Anëtarë i kryesisë
17. Dafina Bllaca Anëtare e kryesisë
18. Afrim Kala Anëtarë i kryesisë
19. Kastriot Krasniqi Anëtarë i kryesisë
20. Edona Turtulla-Rada Anëtare e kryesisë
21. Durak Thaçi Anëtarë i kryesisë
22. Pjetër Përlazri Anëtarë i kryesisë
23. Skender Elshani Anëtarë i kryesisë

Asnjë koment

Comments are closed.