20-04-2024

Ministrja Haxhiu publikon listën e pasurive të konfiskuara të Milan Radojçiqit

Ministrja e Drejtësis, Albulena Haxhiu, ka berë publike listën e gjatë të pasurisë së konfiskuar të Milan Rajodoçiçit.

Ajo tha  se kjo pasuri është berë ndërkohë që qytetarët serb kanë qenë të përdorur përmes frikës, kërcenimit dhe shantazhit.

Postimi i plotë i Ministrës:

Dokumentet më poshtë janë lista të gjata të pasurive të shumta të konfiskuara dhe sekuestruara të një kryekrimineli që vet është bërë milioner ndërkohë që qytetarët e komunitetit serb i ka përdorur përmes frikës, kërcënimit dhe shantazhit.

Pra, për vete milioner përmes krimit e qytetarëve terrorin dhe varfërimin. Por, kjo epokë ka marrë fund. Ka ardhë koha që qytetarët të jetojnë të qetë e kriminelët të ndëshkohen.

Asnjë koment

Comments are closed.