18-04-2024

Ndërroi jetë veterani i UÇK-së dhe ish-polici, Asllan Gashi


I ndjeri Gashi, ka dhënë kontribut për lirinë e Kosovës duke qenë pjesë e UÇK-së në kohën e luftës, ndërsa pas saj ka shërbyer me përgjegjësi të lartë në Policinë e Kosovës.

 

Asllan Gashi, do të varroset ditën e enjte në varrezat e fshatit Sferkë të Klinës në ora 13:00.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Asnjë koment

Comments are closed.