28-09-2020

Në Landovicë të Prizrenit arrestohen dy pronarë të lokaleve

Në fshatin Landovicë të Prizrenit policia ka njoftuar për arrestimin e dy pronarëve të lokaleve, raporton Gazeta e Prizrenit.

Sipas policisë, të dyshuarit janë arrestuar për mosrespektim të dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë.

Kumtesa nga policia:

Fsh. Landovicë, Prizren 09.08.2020 – 22:30. Është raportuar se është hapur rast ndaj të dyshuarit mashkull kosovar, pasi që i njëjti ka rënë në kundërshtim me vendimin lëshuar nga qeveria, duke u shërbyer klientëve në hapësirë të mbyllur. I njëjti është intervistuar dhe liruar në procedurë të rregullt.

Fsh. Landovicë, Prizren 09.08.2020 – 22:45. Është raportuar se është hapur rast ndaj të dyshuarit mashkull kosovar, pasi që i njëjti ka rënë në kundërshtim me vendimin lëshuar nga qeveria, duke u shërbyer klientëve në hapësirë të mbyllur. I njëjti është intervistuar dhe liruar në procedurë të rregullt.

Asnjë koment

Comments are closed.