05-12-2020

Në Prizren licencohet edhe një laborator për kryerjen e testeve COVID-19

Ministria e Shëndetësisë është duke vazhduar me licencimin e laboratorëve privatë për kryerjen e testeve serologjike për COVID-19.

Në kuadër të kësaj, MSh-ja ka licencuar sot edhe tre laboratorë në Gjakovë, Prizren dhe Mitrovicë.

Lexo edhe:

Dorëzohet kryetari Mytaher Haskuka

Deri më tani ministria ka licencuar më shumë se 120 laboratorë privatë për kryerjen e testeve serologjike dhe PCR për COVID-19. /Telegrafi/

Asnjë koment

Comments are closed.