13-07-2024

Pajtohen familjet Likaj nga Krajku dhe Qenaj nga Romaja e Hasit

Sot, janë pajtuar familjet Likaj nga Krajku dhe Qenaj nga Romaja e Hasit, të cilat para dy jave u përfshinë në një përleshje, që pëfundoi me plagosje./ Gazeta e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.