20-05-2024

Prizren: Dy ditë rresht lindin nga nëntë djem e një vajzë (video)

Në spitalin e Prizrenit pati një zhvillim interesant. Gjatë dy ditëve aty lindën numër i njëjtë i foshnjave dhe ishin të gjinisë së njëjtë. Stafi nuk mban mend të kishte ndodhur diçka e tillë edhe më parë.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.