08-12-2023

Prizren: Pas “Karabashit” karambol mbeturinash (VIDEO)

Edhe ketë vit banorët e Prizrenit shënuan përfundimin e stinës së dimrit dhe fillimin e verës, e njohur si festa e Karabashit.

Ketë festë e bënë në parkun e qytetit. Por qytetarët nuk u përkujdesen për mbetjet e ushqimit.

Kjo u nxori punë punëtorëve të kompanisë përgjegjëse për mirëmbajtje, të cilët të premten u detyruan të largojnë mbeturinat që i kishin lënë qytetarët në parkun e qytetit.

Asnjë koment

Comments are closed.