04-07-2022

Prizreni inspektohet për ndërtimet (VIDEO)

Inspektorët nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit hapësirorë do të qendrojnë të mërkurën në Prizren.

Klan Kosovës i ëhstë konfirmuar se në vizitë në Drejtorinë e Urbanizimit, ata kanë për ta vlerësuar vendimin e komunës për pezullimin e dhënies së lejeve të ndërtimit që nga shtatori i vitit të kaluar.

Kjo pas ankesave të investitorëve në objekte banimi e biznesi, të paktën sipas shoqatës ESNAF, që i përfaqëson këto kompani.

Asnjë koment

Comments are closed.