03-12-2022

Rrah nënën në Prizren

Një grua e komunitetit turk ka raportuar në policinë e Prizrenit se pas një zënke është sulmuar nga djali i saj.

Në raportin policor, thuhet se njësitet relevante kanë dalë në vend ngjarje dhe me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet ne mbajtje.

Asnjë koment

Comments are closed.