08-05-2021

Shenjat e horoskopit që do të bënte gjithçka për partnerin

Ne kemi nevoja, zbrazëtira emocionale që duam t’i plotësojmë.

Shumica prej nesh thjesht duan dashuri dhe romancë.

Dhe romantizmi kërkon siguri, vëmendje dhe përkushtim.

Këtë e realizon mjaft mirë shenja e Demit.

Kur Demi bie në dashuri, gjë që është shumë e lehtë, ata do të bënin gjithçka për t’ju bindur se një dem është burri/ gruaja ideal e për t’u martuar.

Bëni plane afatgjate dhe jeni romantikë të pashpresë.

Është e lehtë të biesh në dashuri me ju, sepse ju të bëni të besoni tek dashuria e përjetshme si nëpër filma.

Profesori Haskuka e bëri “lëmsh” arsimin në Prizren

 

Asnjë koment

Comments are closed.