20-05-2024

Sot lansohet Projekti për Reformën e Sistemit të Asistencës Sociale

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve sot do të lansojë Projektin për Reformën e Sistemit të Asistencës Sociale të Kosovës.

Të pranishëm për lansimin e këtij projekti janë edhe i pari i kësaj ministrie, Hekuran Murati, dhe drejtori i Bankës Botërore, Massimiliano Paolucci

Asnjë koment

Comments are closed.