15-04-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 08:30
Mbahet mbledhja e Këshillit të Drejtorëve të Komunës së Malishevës.

Ora 09:30
Turni i parë i zyrtarëve policor të Policisë së Kosovës, gjegjësisht të Njësive Rajonale të Komunikacionit Rrugor dhe Njësisë për Kontroll të Autostradave do të udhëtojnë për në Republikën e Shqipërisë. (Pika e Kalimit Kufitar në Vërmicë).

Ora 11:00
Policia e Kosovës dhe Policia Shqiptare mbajnë konferencë për medie, me rastin e nisjes së patrullimeve të përbashkëta gjatë sezonit veror (Pika e Kalimit Kufitar në Vërmicë)./GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.