30-07-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 09:30
Në kuadër të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, në Parkun e Inovacionit dhe të Trajnimeve në Prizren, mbahen takimet B2B (biznes to biznes) mes bizneseve vendore dhe atyre nga diaspora.

Ora 14:30
Në Prizren bëhet hapja e Zyrës Koordinuese për Diasporën. (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal).  / GazetaePrizrenit.net /

Asnjë koment

Comments are closed.