28-09-2021

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 09:00

Në shkollën e muzikës “Lorenc Antoni” në Prizren fillon projekti “Muzika një urë në mes të popujve. Shkollat e muzikës për paqe 2018”.

10:00

Kryetari i Komunës së Prizrenit,  Mytaher Haskuka do ta vizitojë shkollën SHFMU “Dy dëshmorët” në fshatin Piranë, për ta përuruar fushën e re sportive të kësaj shkolle.

18:00

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim do të lansojnë projektin e financuar nga BE “Dialogu ndërmjet komuniteteve përmes mbrojtjes përfshirëse të trashëgimisë kulturore”. (KinemaLumbardhi në Prizren).

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.