14-07-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora  08.30

Mban mbledhjen e rregullt, Këshilli i drejtorëve të Komunës së Malishevës.

Ora  10.00

OJQ “EC Ma Ndryshe”, ORKIDE dhe X40, mbajnë konferencë për media rreth performancës publike “Drunjtë të pastër”, e cila do të mbahet sot. (Sheshi “Shatërvan” në Prizren)

Asnjë koment

Comments are closed.