26-01-2022

Totaj premton angazhim për përparimin e Hasit

Shaqir Totaj, kryetari i PDK-së në Prizren, njëherësh kandidat për deputet ka qëndruar në Gjonaj, fshatin e prejardhjes së familjes së tij, ndërsa ka shëtitur edhe buzë Drinit të Bardhë, në këtë pjesë të Hasit.

Permës një postimi në “facbook” ai ndër të tjera ka theksuar se ishte shumë kënaqësi të bashkëbisedoje me banorë të Hasi, gjatë takimeve ku është  biseduar për tema të ndryshme

“Prandaj, me shumë nder dhe shumë përgjegjësi me angazhimin tim si deputet i ardhshëm në Parlamentin e Kosovës, do të vazhdoj kontributin e familjes sime që Hasi të ecë përpara, si dhe që të çlirojmë mundësi për të gjithë të rinjtë Kosovarë ku të gjitha komunitetet mund të jetojnë në harmoni mes vet”. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.