15-04-2024

Vetura e parë e drenicakut, ja sa copa janë shitur dhe a ka blerës shqiptarë?

Ideatori i veturës së parë shqiptare, ILLIRYAN TSX, Qëndrim Thaqi, është përgjigjur ndaj komenteve se pse nuk ndizet vetura për qarkullim.

Thaqi bëri të ditur se 14 blerës kanë mbyllur tashmë kontratat, ku 3-4 persona prej tyre janë edhe shqiptarë.

Ai ka zbarkuar me veturën e tij në vendlindjen e tij, Llapushnik të Drenasit.

 

Asnjë koment

Comments are closed.