04-12-2020

Votohet rezoluta për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës

Sot në seancën e Kuvendit është votuar kaloi Rezoluta për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës

Kjo rezulotë kaloj me 53 vota për e 11 abstenime, shkruan IndeksOnline.

 

“Kjo rezolutë kërkon që të ndryshohet ligji për kontributet pensionale dhe të hiqet komplet kriteri diskriminues për përvojën e punës 15 vjeçare”.

 

Këtë e ka bërë të ditur deputetja e AAK-së, Teuta Haxhiu.

Postimi:

Me 53 vota për dhe 11 abstenime kaloi Rezoluta për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës

Më në fund mora besimin e grupeve parlamentare të Ldk-së dhe Pdk-së, dhe komuniteteve pakicë jo serbe, për votimin e rezolutës për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës.

Kjo rezolutë kërkon që të ndryshohet ligji për kontributet pensionale dhe të hiqet komplet kriteri diskriminues për përvojën e punës 15 vjeçare.

Falënderoj deputetët për mbështetje!

Asnjë koment

Comments are closed.