20-04-2024

Abrashi: PDK krahas dhunës dhe brutalitetit primitiv përdor kalemin për komunikatë dhe kritikën për konferencë

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Prizrenit, Artan Abrashi përmes një postimi në faqen e tij në facebook, është përgjigjur ndaj kritikave të bëra, sot ndaj tij dhe qeverisjes komunale, nga dega e PDK-së në Prizren.

Postimi i Abrashit:

“Në vend të reagimit

Fakti se PDK krahas dhunës dhe brutalitetit primitiv din të përdor kalemin për komunikatë dhe kritikën për konferencë, është lajmi më inkarajues në këto 18 vitet e fundit, dhe këtë proces të qytetrimit të tyre nuk dua ta prishë me kundërkritikë.

Thjeshtë i përgëzoj, dhe në këtë pikë e kanë mbështetjen time të parezervë si kryesues i kuvendit”.

Asnjë koment

Comments are closed.